17.2.2017 9:40

Δεν είναι Λάζαροι…

ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Το φιλί της ζωής προσπαθεί να δώσει η Δημοτική Αρχή σε δύο δράσεις που είναι κλινικά νεκρές Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει προκηρύξει διαγωνισμό ενοικίασης χώρων όπου θα στεγάσει το Δημοτικό Κοινωνικό  Ιατρείο και Φαρμακείο, μεταφέροντας τα από το υπόγειο του Δημαρχείου.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γεωργιάδης  δημοσιοποιεί το θέμα και καλεί τους ιδιοκτήτες κτιρίων κοντά στο κέντρο να καταθέσουν τις αιτήσεις και τις  προσφορές τους για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία και να στεγαστούν σε χώρο που θα είναι προσιτός, λειτουργικός και σε εμφανή χώρο.

Οι δύο συστεγαζόμενοι θεσμοί που δημιουργήθηκαν από τη δημοτική αρχή Λαμπρινούδη δεν έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή λειτουργούν ώρες λειτουργίας του δημαρχείου, που δεν διευκολύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και επειδή  δεν διαθέτουν  την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή. Ενδεικτικό της δυστοκίας που επικρατεί  στην υπόθεση είναι ότι έως τώρα  δεν έχουν αποδώσει οι αντίστοιχοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί που έχουν προκηρυχθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ