29.5.2012 10:17

Δε μας χρωστά μόνο ο ΕΟΠΥΥ

1.400.000 ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ο.Ν. ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Τα οφειλόμενα στους φαρμακοποιούς δεν είναι μόνο από το νέο ασφαλιστικό φορέα, τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και από άλλα ασφαλιστικά ταμεία. Ειδικά για τη Χίο ο Οίκος Ναύτη οφείλει στους φαρμακοποιούς το πρώτο τρίμηνο του 2012, που σε ποσό αντιστοιχεί στα 1.400.000 ευρώ.
Σε ανακοίνωση τους οι φαρμακοποιοί της Χίου, απευθυνόμενοι σε όλους τους τοπικούς φορείς και τους βουλευτές του νησιού, υπενθυμίζουν αυτήν την εκκρεμότητα, ζητούν τη συνεργασία όλων για τη διευθέτηση του θέματος και προειδοποιούν ότι σε διαφορετική περίπτωση, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος θα παρατείνει τη διακοπή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων σε όλους τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
«Πρόθεση μας δεν είναι να «τιμωρήσουμε» τους ασφαλισμένους αλλά απλά αδυνατούμε πλέον να πιστώνουμε επ’ αόριστα τον αφερέγγυο ασφαλιστικό σας φορέα, δεν έχουμε χρήματα για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα για εσάς φάρμακα», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χίου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ