24.8.2016 16:07

Δαπανηρό ανέκδοτο οι διαβάσεις στο λιμάνι

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕΡΑ- ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δαπανηρό ανέκδοτο που προκαλεί και πάλι την κοινή γνώμη, φαντάζει η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Χίου να προχωρήσει σε διαγραμμίσεις και ανανέωση των διαβάσεων πεζών στην προκυμαία την ώρα που η κυκλοφοριακή κίνηση βρίσκονταν στο ζενίθ της.

Χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση προς τους πολίτες η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε να προχωρήσει, μέσω εργολάβου, στο βάψιμο των διαβάσεων μέρα- μεσημέρι, πρακτική που προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που κάποιοι αντιλαμβάνονται την αξιοποίηση του δημοσίου χρήματος.

Για πολλοστή φορά κι ενώ εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη πρακτική κοστίζει χιλιάδες ευρώ στην τσέπη του Χιώτη χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ο ανάδοχος του έργου αποφάσισε να προχωρήσει στο βάψιμο με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες οι άσπρες γραμμές έγιναν γκρι και τα λάστιχα των αυτοκίνητων άσπρα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ