20.11.2014 15:01

Βολές με πραγματικά πυρά από την 96 ΑΔΤΕ

Την εκτέλεση βολών με πραγματικά πυρά ανακοίνωσε από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου η 96 ΑΔΤΕ Χίου στα υψώματα 138 και 298.

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου οι βολές θα πραγματοποιούνται από τις 07:00 έως τις 23:00 ενώ στις 27 Νοεμβρίου από τις 07:00 έως τις 20:00.

Επικίνδυνη περιοχή θεωρείται αυτή που περικλείεται από τα σημεία:

«Ύψωμα Πρόπουλο, ύψωμα Βίγλα, ύψωμα Περδικάς, ύψωμα Άγιος Ιωάννης- Κοιλανή, ύψωμα Τρούλος και η θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 6 ναυτικών μιλίων από την ακτή ανάμεσα σε ακρωτήριο Πύργος, Πυργάρι, Βακελωνας και ακτή Αγίου Ισιδώρου.

Κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κι ώρες απαγορεύεται στην παραπάνω περιοχή η κίνηση, ατόμων, ζώων, οχημάτων και σκαφών.

Μετά τη βολή θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων και θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ταξιαρχίας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ