14.6.2016 20:09

Blue Star: 30% έκπτωση σε όσους επιλέξουν για διακοπές τη Χίο

30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν τη Χίο, τη Λέσβο, τη Λέρο και την Κω για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ανακοίνωσε η εταιρία Blue Star Ferries.

Πιο συγκεκριμένα η παροχή αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

“Η BlueStarFerriesγια ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα. Η συμβολική αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία της, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Ο Όμιλος Attica, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας  υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρία. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ