16.7.2018 11:23

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ | Έβαλαν μπρος για επέκταση της ΒΙ.ΑΛ.;

Χωματουργικές και όχι μόνο εργασίες από το πρωί της Δευτέρας στο hotspot

Την έντονη ανησυχία των κατοίκων των Καμποχώρων δημιούργησαν οι εκτεταμένες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της ΒΙ.ΑΛ. από μηχανήματα ιδιωτικής εταιρείας. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιούνται χωματουργικές εργασίες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το έδαφος διαμορφώνεται αφενός για την τοποθέτηση ενός μεγάλου ραμπ χολ αντίστοιχου αυτού που υπάρχει ήδη, αφετέρου προκειμένου τα όμβρια ύδατα που πνίγουν το hotspot στην ανατολική πλευρά να οδηγούνται σε παρακείμενα οικόπεδα.

Γενικόλογες απαντήσεις

Το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι των Καμποχώρων επιχείρησαν να έρθουν σε επαφή με τη διοίκηση της ΒΙ.ΑΛ., χωρίς ωστόσο να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις για τις νέες εργασίες. Το μόνο που ειπώθηκε, σύμφωνα με τους κατοίκους, από την πλευρά της διοίκησης είναι ότι οι εργασίες αφορούν τη διαμόρφωση του εδάφους προκειμένου να απομακρυνθούν τα όμβρια ύδατα από τον χώρο των σκηνών.

Αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία στους κατοίκους είναι το γεγονός ότι εκτός των χωματουργικών εργασιών πραγματοποιούνται εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών αντικειμένων κάτι που συνδέεται με το σενάριο της κατασκευής νέας μεγάλης σκηνής και μαρτυρά την αύξηση του πληθυσμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Χαρακτηριστικό του εύρους των εργασιών είναι το βίντεο που απέστειλαν οι κάτοικοι στο Politischios.gr:

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ