18.9.2018 15:12

BINTEO | Ένας αγιασμός ξεχωριστός από τους άλλους

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Πρωτοδικείου της Χίου το πρωί της Τρίτης αφού σχεδόν σύσσωμος ο δικηγορικός κόσμος του νησιού, οι Δικαστές, Εισαγγελείς, Ανακριτές αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι της Δικαιοσύνης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προέδρου Πρωτοδικών Χίου Μ. Τομπάζη προκειμένου να παρευρεθούν στον Αγιασμό που τελέστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς.

Οι Δικαστές μάλιστα αποδείχθηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες αφού μετά τον Αγιασμό προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν υπήρχαν και χειροποίητα μεζεδάκια από τα χέρια της Προέδρου Πρωτοδικών.

Δικαστές και Δικηγόροι αντάλλαξαν ευχές δίνοντας αμοιβαίες υποσχέσεις για τήρηση των διαδικασιών σε κάθε δίκη, κάτι που έχει επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό την τελευταία 5ετία ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη της απονομής Δικαιοσύνης στο νησί.

Εξαιρουμένου φυσικά του κτιριακού προβλήματος για το οποίο ακόμα αναζητείται λύση…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ