25.7.2018 16:12

ΒΙΝΤΕΟ| Αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων από τους Καλλιμασιώτες

Η Τράπεζα Αίματος Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στην Ενοριακή Αίθουσα Καλλιμασιάς. 

«Με ομόφωνη απόφαση της τριμελούς επιτροπής και του υπευθύνου αιμοδοσίας και ως πράξη αγάπης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους αδελφούς μας στην Αττική, η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Ενορίας Καλλιμασιάς, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 αφιερώνεται σε εκείνους και για την κάλυψη των αναγκών τους», ανέφερε στον «π» ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

Όσοι έρθουν να αιμοδοτήσουν την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και για όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που είναι εγγεγραμμένοι στην Τράπεζα Αίματος, θα προσφερθεί καλαίσθητο καλοκαιρινό μπλουζάκι με σήμα τον "Σταγονούλη" ως ενθύμιο του εορτασμού των 20 χρόνων της Τραπέζης Αίματος, η οποία ιδρύθηκε από την τοπική μας εκκλησία και συνεχίζει να υπάρχει χάρη στην αγάπη και την ανιδιοτελή συμμετοχή όλων των εθελοντών αιμοδοτών και όσων ηθικά και ενεργά την στηρίζουν, από το 1998 μέχρι σήμερα!

Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας εντάσσεται στα πλαίσια της 5ης Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης, ως συμμετοχή του Ιδρύματος Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας Καλλιμασιάς Χίου "Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ