4.4.2012 14:32

Αυτοπυροβολήθηκε 31χρονος από το Νεοχώρι

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Σε Νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί 31χρονος από το Νεοχώρι, που χθες το βράδυ κάνοντας χρήση της κυνηγετικής του καραμπίνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο νεαρός άνδρας για καλή του τύχη αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό και όχι στο κεφάλι με αποτέλεσμα ναι μεν να τραυματιστεί σοβαρά όχι όμως και να πεθάνει.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αρχικά μετάφερε τον νεαρό αυτόχειρα στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί του έκαναν αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο ενώ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τελικά τα ξημερώματα έπειτα από στενή ιατρική παρακολούθηση κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του νεαρού σε Νοσοκομειακό ίδρυμα της Αθήνας γεγονός το οποίο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Χίου, ενώ το ρεπορτάζ θέλει τον 31χρονο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ