29.4.2012 22:01

Αυτοκτονία ΣΟΚ, 35χρονου από το Βαρβάσι

• ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 
Τραγικό τέλος έβαλε σήμερα το πρωί 35χρονος νεαρός από το Βαρβάσι που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν χρόνια τοξικομανής.
Ο άτυχος νεαρός, για λόγους που ερευνά μέχρι και αυτή την ώρα το Α.Τ. Χίου, έβαλε μία θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του σπίτι, επί της Εθνικής Αντιστάσεως στον Καμένο Πύργο.  
Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε σήμερα το πρωί συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου, που τον επισκέφθηκε στο σπίτι ενώ παρά το γεγονός ότι έσπευσε άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τον 35χρονο ήταν ήδη αργά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αυτόχειρας δεν είχε δώσει κάποια δείγματα που θα πρόδιδαν το τραγικό τέλος που ο ίδιος διάλεξε για τον εαυτό του, ενώ στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.
Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το Α.Τ. Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ