18.4.2014 22:41

Αποκλείει την εγκληματική ενέργεια η Α.Δ. Χίου

Για πιθανό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στην 43χρονη Φιλιππινέζα Κ.Μ. κάνουν λόγο οι αρχές μετά τις πρώτες έρευνες για τα αίτια της πτώσης της στην φουντάνα κτήματος Χιώτη εφοπλιστή που εργαζόταν επί 15 χρόνια ως οικιακή βοηθός.

Η 43χρονη αλλοδαπή δεν έδωσε σημάδια ζωής τις τελευταίες 3 ημέρες γεγονός που κίνησε την υποψία του αδελφού του ιδιοκτήτη που κάλεσε κλειδαρά ώστε να ανοίξει την οικία.

Έπειτα από ολιγόλεπτη έρευνα η άτυχη 43χρονη βρέθηκε πνιγμένη στην φουντάνα της οικίας ενώ από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι το ατύχημα συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει τη μαρμάρινη πλάκα πάνω από αυτή και άγνωστο πώς, έπεσε μέσα.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χίου που έσπευσαν στο σημείο δεν βρήκαν σημάδια διάρρηξης ενώ όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Αυτό το στοιχείο κάνει τις αρχές να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και να προσανατολίζονται στη θεωρία του ατυχήματος.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα αναμένεται να εξαχθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται μετά την Κυριακή του Πάσχα. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ