23.1.2013 21:59

Απίστευτη συνομιλία με βρισιές διδάσκοντα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με φοιτητές στο Facebook

 

Με πρωτόγνωρες εκφράσεις εναντίον ομάδας φοιτητών που παρεμπόδισαν τη Συνεδρίαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επέλεξε διδάσκων του Ιδρύματος να εκφράσει την αντίθεσή του σε συγκεκριμένες τακτικές. Η κατάσταση σύντομα ξέφυγε από τον έλεγχο, με τον εκπαιδευτικό να χρησιμοποιεί ακραίες βρισιές προσπαθώντας να αντικρούσει τους συνομιλητές του. Συνεργάτες διδάσκοντες, μάλιστα, έσπευσαν να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του συναδέλφου τους. Η συνομιλία διαδραματίζεται στη fanpage του πανεπιστημίου Αιγαίου στο facebook
 
Ο αδημαϊκός, όπως αναφέρει και το tvxs.gr, ζήτησε συγνώμη αναγνωρίζοντας πως παρεκτράπηκε. Παράλληλα όμως με την συγνώμη του καταγγέλλει την αλλοίωση του ακαδημαϊκού email του:
«Διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να μπω με τον κωδικό μου στον υπολογιστή μου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Επικοινώνησα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του πανεπιστημίου και αλλάξαμε τον κωδικό. Μου είπαν ότι ο κωδικός είχε λήξει. Αυτό όμως που παρατήρησα και ενημέρωσα σχετικά τις πρυτανικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ήταν ότι κάποιος άγνωστος είχε αλλάξει την ηλεκτρονική υπογραφή στα email και εκεί που γράφω "Διδακτικό προσωπικό..." είχε γράψει "φασίστας" […]
 
Νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό πως το παραπάνω είναι πολύ πιο σοβαρό από μια συζήτηση στο Facebook και εμένα προσωπικά με φοβίζει για το τί δυνατότητες αποκτούν κάποιοι φοιτητές με την ανοχή ορισμένων».
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ