7.6.2015 22:08

Απηύδησε από τη... βρωμια και τα σκουπίδια

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Απηυδησμένος ο Λ. Κωστάλας από την κατάσταση σε ότι αφορά την αποκομμιδή των απορριμμάτων για την ακρίβεια, όπως επισημείνει , τη μη αποκομμιδή των απορριμμάτων που με επιστολή στον δήμο, ζητά την εξαίρεση του από την πληρωμή τελών καθαριότητας.

Η επιστολή

«Δια της προύσης αιτούμαι την διακοπήν πληρωμής τελών καθαριότητος για το ακίνητο της οδού Δημ. Φρ. Σκέλλα 12  στον Βροντάδο.

Δεν επιθυμώ την αποκομιδή των σκουπιδιών μου, αφού αποφάσισα να τα πηγαίνω σε υπαίθρειες  χωματερές  μόνος μου!

Το χάλι καθαριότητος δεν περιγράφεται με λέξεις και θυμωμένες προτάσεις.

Για τούτο δημοσιεύω φωτογραφίες.

Η πρώτη αφορά σε κατάσταση ακριβώς απέναντι από την οικία μου. Εδώ και 40 ημέρες κατόπιν συννενοήσεως  με την αρμόδια υπηρεσία (τηλ 2271350880) τοποθέτησα τα κλαδια που έκοψα από τα δέντρα. Έκτοτε παραμένουν εκεί.

Η δεύτερη απικονίζει την ωραία ατμόσφαιρα λίγο βορειότερα στο «σπάσμα». Δεν γνωρίζω ποιοι και γιατί ρίχνουν σκουπίδια εκεί.

Καλά είναι πια. Αφού κάποιοι αδυνατούν εξ ιδίων αδυναμιών ή οικτράς οικονομικής καταστάσεως  του Δήμου να παριστάνουν τους Δημάρχους, ας παύσομε κι εμείς να πληρώνουμε καθαριότητα που δεν έχομε. Η κοροιδία κάποτε δεν είναι ανεκτή».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ