24.8.2016 18:41

Απαλλάχθηκε από τα βάρη η Ε.Π.Σ. Χίου [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Λύση στον γόρδιο δεσμό των ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος του γηπέδου της Καλλιμασιάς έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Η υπόθεση των χρεών προς τη ΔΕΗ ανάγεται σε σχεδόν μία δεκαετία πίσω, αφού το γήπεδο μετά την κατασκευή του ναι μεν παραδόθηκε στην Ε.Π.Σ. Χίου ωστόσο το ρεύμα συνέχιζε να χρεώνεται στον Δήμο.

Έτσι η ΔΕΗ μη έχοντας άλλη λύση δέσμευσε από τα ανταποδοτικά του Δήμου το ποσό των 25.000 ευρώ και στη συνέχεια ο Δήμος τα καταλόγισε στην Ε.Π.Σ. Χίου.

Με παρέμβασή του το μέλος της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Π. Δημητρακόπουλος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο τη διαγραφή της οφειλής με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί ο Δήμος να ζητάει αυτά τα χρήματα 11 χρόνια μετά, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Όπως πάντως έγινε γνωστό, ο πρώην Δήμος Ιωνίας είχε ζητήσει από τη ΔΕΗ να καταλογίζει τους λογαριασμούς στον Δήμο και όχι στην Ε.Π.Σ. Χίου με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει κατά πλειοψηφία τη διαγραφή των χρεών σε βάρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αναλαμβάνοντας παράλληλα το οικονομικό βάρος της εξόφλησής του. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ