20.4.2015 21:51

Αντιδράσεις και από τον Δήμο Οινουσσών [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ

Η απόφαση της Κυβέρνησης να απλώσει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ, πλήττει εκτός των άλλων και τους μικρούς περιφερειακούς Δήμους. Ο Δήμαρχος Οινουσσών Στέφανος Βογιατζής σε συνεργασία με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Δανιήλ εξετάζουν ήδη τη λύση της νομικής προσφυγής σημειώνοντας ότι η πρόθεσης της Κυβέρνησης έτσι όπως περιγράφεται μέσα στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελεί ταφόπλακα για το γειτονικό νησί.

Όπως σημείωσαν και οι δύο στο Politischios.gr το σχεδόν 1 εκ. ευρώ που έχει ως ταμειακό υπόλοιπο ο γειτονικός Δήμος και που αποταμιεύθηκε με χρηστή διαχείριση ετών δεν μπορεί να εξατμιστεί από τους επιπόλαιους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Έτσι και ο Δήμος Οινουσσών προτίθεται να ενώσει τη φωνή του με τους υπόλοιπους Δήμους σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός που θα φέρει τους ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού στο χείλος της καταστροφής. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ