21.11.2016 14:40

Άνθρωποι και ποντίκια [ΦΩΤΟ]

• ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Τους υγειονομικού κινδύνους της απροσδιόριστης χρονικά, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, παραμονής εκατοντάδων προσφύγων στον καταυλισμό της Σούδας αναδεικνύει σημερινό φωτορεπορταζ του «π».

Το βάρος του προβλήματος έχει εστιαστεί τις τελευταίες ημέρες στη δράση ακραίων προσώπων, με προβοκατόρικη κατά ορισμένους εντολή. Τα επεισόδια επισκιάζουν όμως τους αληθινούς κινδύνους ενός εντελώς ακατάλληλου χώρου διαμονής και μάλιστα για χειμερινή περίοδο.

Σκηνές και άνθρωποι ανάμεσα σε βαρέλια ξεχειλισμένα από σκουπίδια. Στους χώρους διανομής φαγητού κάνουν βόλτες δεκάδες ποντίκια, άλλα από τα οποία γίνονται λεία για τις γάτες κι άλλα βρήκαν το δικό τους παράδεισο, σε συνθήκες ό,τι πρέπει για να κινούνται … πλουσιοπάροχα.

Οι υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης είναι σε άθλια κατάσταση και γενικά όλος ο χώρος αιτιολογεί τον χαρακτηρισμό του ως υγειονομική βόμβα πρωτίστως για όσους διαμένουν εκεί, δευτερευόντως για τη γειτνιάζουσα συνοικία του κάστρου.

Τα παράγωγα του φακού αδιάψευστος μάρτυρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ