23.4.2014 13:49

Ανεξέλεγκτη μάντρα φορτηγών

Πριν περίπου 5 χρόνια οι εργασίες για την διαρρύθμιση του χώρου εσωτερικά του παραλιακού του αεροδρομίου, έργο του «ΟΕΥΟΔΟΣ», κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην σταθμεύουν στην περιοχή φορτηγά δίνοντας την αίσθηση ότι η περιοχή είναι ή προσπαθεί να μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο πάρκινγκ. Τα χρόνια πέρασαν βεβαίως και μαζί τους και τα όποια μέτρα φύλαξης. Σήμερα ο χώρος βρίσκεται και πάλι υπό την πλήρη «κατοχή» των φορτηγών και δυστυχώς, θυμίζει περισσότερο βιομηχανική ζώνη παρά παραλιακό μέτωπο.
Εξ’ όσων γνωρίζουμε ο χώρος είναι ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και προφανώς ο Κ. Γανιάρης θα προβληματίζεται όπως και δεκάδες περιπατητές που καθημερινά βρίσκονται στην περιοχή.
Δεν μπορεί να λύσει σήμερα κιόλας το πρόβλημα, αποκαθιστώντας την αισθητική του παραλιακού μετώπου, απαγορεύοντας κάθε στάθμευση και παραμονή φορτηγών ή τροχοφόρων;
Φανταζόμαστε ότι θα πράξει τα δέοντα.
Διαφορετικά, τον αδικεί ο ίδιος ο σχεδιασμός του έργου που με τις στενές εισόδους απέτρεπε ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα...
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ