1.8.2014 10:36

Αναζητούν τον υπαίτιο των 3 ατυχημάτων

Έκκληση από την Τροχαία Χίου προκειμένου να δοθούν πληροφορίες για τον ασυνείδητο που έχυσε λάδια στον οδικό άξονα Βροντάδου – Λαγκάδας σε μήκος 13 χιλιομέτρων

Τον υπαίτιο που έριξε λάδια και καύσιμα στο κομμάτι του οδικού άξονα Βροντάδου – Λαγκάδας αναζητά από χθες το απόγευμα η Τροχαία Χίου, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των οδηγών που διέρχονται από το συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής Οδού Χίου- Καρδαμύλων.

Ο ασυνείδητος συν των άλλων ευθύνεται και για την πρόκληση 3 συνολικά τροχαίων ατυχημάτων . Συγκεκριμένα εξαιτίας της ολισθηρότητας οι οδηγοί 2 δικύκλων έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν ελαφρά ενώ την ίδια τύχη είχε και οδηγός Ι.Χ. οχήματος.

Όπως σημείωσε ο διοικητής της Τροχαίας Χίου Ι. Αραμπατζής οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία για την ταυτότητα του οχήματος και του οδηγού του να καλέσει άμεσα στο 100.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ