16.8.2016 15:29

Ανακυκλώνουμε... πανηγυρικά

Στους καλύτερους «πελάτες» της ανακύκλωσης έχουν αναδειχθεί οι πολιτιστικοί αθλητικοί σύλλογοι και οι υπόλοιποι οργανωτές των πανηγυριών.

Ειδικά μετά το πανηγύρι της Παναγιάς αλλά και εκείνα που προηγήθηκαν σε χωριά όπως τα  Αφροδίσια, το Βουνό η Καλλιμασιά η Λαγκάδα το Λιθί τα Νένητα το Χαλκειός και το Πυργί, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου δεν έχει σταματήσει να συλλέγει, πλαστικά μπουκάλια αλουμίνια κ.λπ. για την ανακύκλωση.

Το ξεκίνημα μιας νέας συνήθειας με ανταποδοτικό χαρακτήρα φαίνεται να έχει  «επιβάλλει» με τον τρόπο του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.

Οι Σύλλογοι συμμετέχουν στην ανακύκλωση, αβίαστα αφού και σύντομα έχουν απομακρύνει τόνους απορριμμάτων από τοςυ χώρους τους αλλά και προσθέτουν έστω και μικρά χρηματικά ποσά στα "τρυαματισμένα" λόγω της οικονομικής συγκυρίας ταμεία τους

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ