1.6.2023 16:05

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Χίου για τη διοργάνωση προεκλογικής συγκέντρωσης σε ώρα λειτουργίας της αγοράς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του προς την Δημοτική Κοινότητα Χίου αλλά και τους υπεύθυνους διοργανωτές της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου από τις 27/4/2023 είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο αλλά και την Δημοτική Κοινότητα Χίου για την αποφυγή διοργάνωσης προεκλογικών συγκεντρώσεων στον χώρο της αγοράς κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στις 8/5/2023 ο Δήμος Χίου με την σύμφωνη γνώμη του ενημέρωσε όλα τα κόμματα κάτι που έγινε απολύτως σεβαστό από όλους εκτός από τους υπευθύνους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανακοίνωσαν το Σάββατο 27/5/2023 ότι θα πραγματοποιήσουν προεκλογική συγκέντρωση την Τρίτη  30/5/2023 8.30 μ.μ. ώρα λειτουργίας της αγοράς!!

Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Κοινότητα Χίου τελικά έδωσε έγκριση την Δευτέρα κατά παράβαση της συμφωνίας και απόφασης του ίδιου του Δήμου Χίου!!

Ζητάμε συγνώμη από τις επιχειρήσεις μέλη μας που επηρεάστηκε η εύρυθμη λειτουργία τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ