22.10.2014 9:40

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα!

66ΧΡΟΝΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΤΗΣ

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν τα τροχαία δυστυχήματα. Σήμερα τα ξημερώματα, στις 00.50, στη διασταύρωση της οδού Βερίτη με τον Περιφερειακό της πόλης, δίκυκλο που οδηγούσε η 66χρονη Αργυρώ Παπαδοπούλου, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο δίκυκλο που οδηγούσε ο 52χρονος Κ.Δ., με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 66χρονης. 

Για το δυστύχημα, η Τροχαία ερευνά τα αίτια, καθώς στο σημείο τη στιγμή της σύγκρουσης τα φανάρια βρίσκονταν σε αναμονή (πορτοκαλί χρώμα) όπως συμβαίνει μετά τις 23.00 κάθε βράδυ που σταματούν να λειτουργούν, ενώ στο δρόμο δεν υπήρχαν άλλα οχήματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η 66χρονη κινούνταν επί της Βερίτη και πραγματοποίησε κλειστή στροφή προς τον Περιφερειακό, στον οποίο εκείνη την ώρα διέρχονταν με το δίκυκλό του ο 52χρονος. Τα δυο δίκυκλα συγκρούστηκαν μετωπικά και η 66χρονη λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. 

Για το δυσάρεστο περιστατικό, που προστέθηκε στα άλλα δυο πρόσφατα, η Τροχαία εκφράζει τον προβληματισμό της και μελετά τις απαραίτητες κινήσεις που προφανώς πρέπει να γίνουν και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν.

 

*ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ