25.6.2016 22:48

Άγρια συμπλοκή μεταναστών στο λιμάνι της Χίου

ΟΜΑΔΑ 25 ΣΥΡΙΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΝΕΑΡΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ του Σαββάτου η Λεωφόρος Αιγαίου στο ύψος της αίθουσας επιβατών όταν ομάδα 25 Σύριων ξυλοκόπησε άγρια νεαρό αιγύπτιο μετανάστη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ομάδα των 25 ατόμων παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Σε παραπλήσιο τραπεζάκι καθόταν και το θύμα του ξυλοδαρμού. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η ομάδα των 25 ατόμων σηκώθηκε κι άρχισε να πετάει από μπουκάλια μέχρι και καρέκλες στον Αιγύπτιο μετανάστη.

Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και όταν ο νεαρός Αιγύπτιος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος συνέχισε να δέχεται κλωτσιές και καρέκλες στο κεφάλι.

 

Μόλις έγινε αντιληπτό ότι το θύμα είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση τότε οι δράστες αποχώρησαν ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφθασε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου της Χίου.

Στο σημείο παρενέβη το Λιμενικό Σώμα καθώς και η Ασφάλεια Χίου που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Την ίδια ώρα φωνή αγανάκτησης υψώνουν επαγγελματίες του λιμανιού που κάνουν λόγο για συνεχείς συγκρούσεις αλλά και επεισόδια μεταξύ των μεταναστών κυρίως τις βραδινές ώρες.

«Από την ώρα που δένει το πλοίο μέχρι και να φύγει το λιμάνι γεμίζει με μετανάστες. Δεν μπορείς να περάσεις. Δεν είναι εικόνα λιμανιού αυτή για το καλοκαίρι», ανέφεραν οι ίδιοι στον «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ