28.11.2014 11:37

Αγώνες θρίλερ, καλό ποδόσφαιρο

Ο ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ, Η ΔΑΦΝΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δάφνη, Βαρβασιακός, Ηρακλής και Πύργος πήραν τα εισιτήρια για την τετράδα της ημιτελικής φάσης των αγώνων κυπέλλου Χίου. Οι τρεις από τους τέσσερις  αγώνες ήταν αμφίρροποι και κρίθηκαν στα πέναλτι. Ο Βαρβασιακός είναι η μόνη ομάδα της Β` κατηγορίας που συνεχίζει στο θεσμό.

Τα αποτελέσματα

Κανάρης-Δάφνη

1-1 (πεν. 3-4)

Ένωση-Βαρβασιακός

0-0 (πεν. 2-3)

Ηρακλής-Ποσειδώνας

3-0

Πύργος-Ατρόμητος

2-2 (πεν. 5-3)

 

Έσπασαν τα δοκάρια

Ευχάριστη έκπληξη  

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΒΑΟ, 2-3 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ                                                                                                                                  

Πρωταγωνιστές στη κανονική διάρκεια του αγώνα ήτα τα δοκάρια. Η γηπεδούχος Ένωση είχε ένα με τον Μαυρέλο και οι φιλοξενούμενοι τρία με τους  Μπάλιου, Παπαδόπουλο και Παλαβίδη. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν με ισοπαλία 0-0. Καθοριστικός παράγοντας  για την πρόκριση του Βαρβασιακού ήταν ο τερματοφύλακας του Μπουζάνης που απόκρουσε τρείς εκτελέσεις πέναλτι.

Τα πέναλτι:                                                                                                                                                           1-0 Πιπερίδης, 1-1 Στάθης, 2-1 Μαθιούδης, 2-1 αστοχεί ο Ν.Ντάνος, 2-1 αστοχεί ο Κάμπουρας, 2-2 Κουτσούκου, 2-2 αστοχεί ο Μαυρέλος, 2-3 Balliu, 2-3 αστοχεί ο Σπυράκης.

 

Τον έστειλε σπίτι

 Ο ΠΥΡΓΟΣ 5-3 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο Πύργος είναι μια ομάδα ικανή για όλα τα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά θύμα της έπεσε ο Ατρόμητος. Κανονικός αγώνας και παράταση έληξαν ισόπαλοι 2-2. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Κάργατζης και Τσέχος με πέναλτι και των φιλοξενούμενων οι Παντελής Σούκας σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους 0-1 ο Π. και Παπακυριάκος.                                                Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με κεφαλιά του Σ. Σούκα.

 

Τα πέναλτι:

1-0    Τσέχου (Πύργος), 1-1 Φλάμος ( Ατρόμητος), 2-1 Ψύλλος (Πύργος), 2-2 Κιάφα (Ατρόμητος) 3-2 Παντελάκης (Πύργος), 3-2  Ατρόμητος (Ο Μονιώδης απόκρουσε το πέναλτι του Κουτρή), 4-2 Σαραντάκης(Πύργος), 4-3 Κρητικός (Ατρόμητος), 5-3 Μονιώδης (Πύργος).

 

 

Καθάρισε εύκολα

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 3-0

Ο Ηρακλής δεν επέτρεψε στον Ποσειδώνα να μετατρέψει τον αγώνα σε ντέρμπι. Επικράτησε εύκολα με δύο γκολ του Αφενδή και ένα του Ν. Ζαμπετάκη. Η ομάδα των Καρδαμύλων στους τελευταίους αγώνες δεν αποδίδει καλά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ