28.7.2014 14:46

3.600 αφίξεις μέσα σε 3 ημέρες

ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙ

Σταθερός προορισμός για τους Τούρκους των παραλίων αναδεικνύεται η Χίος, καθώς από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου δέχτηκε το κύριο κύμα των γειτόνων μετά την ολοκλήρωση του Ραμαζανίου και την ταυτόχρονη έναρξη του Μπαϊραμιού που ξεκίνησε χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Χίου από την Παρασκευή 25 Ιουλίου μέχρι και χθες την πύλη εισόδου του νησιού πέρασαν 3.600 άτομα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο μέσα στις επόμενες δύο ημέρες εξαιτίας της θρησκευτικής εορτής των γειτόνων.

Συστάσεις στους επαγγελματίες

Με αφορμή τις ολοένα και περισσότερες αφίξεις ο Δήμος Χίου με ανοιχτή επιστολή του καλεί τους επαγγελματίες του νησιού να αποφεύγουν ενέργειες που εκθέτουν τη Χίο όπως είχε συμβεί στο παρελθόν σημειώνοντας μεταξύ άλλων:
«Ο Δήμος Χίου συνεχίζει  τις προσπάθειες για την προβολή της Χίου, σε όλα τα επίπεδα  ενώ παράλληλα καλεί όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, να επιδείξουν επαγγελματισμό, στοχεύοντας σε μια μακροχρόνια ανάπτυξη δεσμών, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν το νησί μας και αφήνουν αρνητικές εντυπώσεις στον επισκέπτη».
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ