3.10.2023 10:46

25 κιβώτια με τρόφιμα στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων από τον «Γεώργιο Βούρο»

Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση και στη μεταφορά των ειδών

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου « Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αγάπη του, την αλληλεγγύη, τη στήριξή και τη συνδρομή του προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες συνανθρώπους μας, στην περιοχή της Θεσσαλίας, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα απέστειλε στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία συσκευάστηκαν σε 25 μεγάλα χαρτοκιβώτια. Υπεύθυνοι της δράσης αυτής ήταν ο κ. Κυριάκος Δηράκης και η κ. Μαρία Ψαραδάκη συνεπικουρούμενοι και από άλλα μέλη του Δ. Σ. 

Στο ταξίδι μας αυτό είχαμε πολλούς συνοδοιπόρους, οι οποίοι λειτούργησαν ως κομιστές μαντατοφόροι του ευαγγελικού λόγου: «Αγαπάτε αλλήλους» και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά:

Τα μέλη και τους φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριό μας αυτό και έσπευσαν να συνδράμουν αναλόγως.

Τη Μεταφορική Εταιρεία ΜΑΡΝΕΡΗΣ για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων από τη Χίο στη Θεσσαλονίκη.

Τη μεταφορική Εταιρεία ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων από τη Θεσσαλονίκη στα Τρίκαλα, καθώς και τον ανταποκριτή τους κ. Μπακάλη για τη δωρεάν μεταφορά τους στον τελικό τους προορισμό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ