30.7.2018 10:14

2.000 ευρώ δίνουν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Β. Αιγαίου στο Λύρειο Ίδρυμα

Τη συμπαράστασή της στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αν. Αττική εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Β. Αιγαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση του συμβολικού ποσού των 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του «Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος», ως ελάχιστη ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια, μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι δομές φιλοξενίας του και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή των παιδιών στο «σπίτι» τους.

«Είναι αδιανόητο σε καιρό ειρήνης, σε ένα μόνο απόγευμα, να χάνονται τόσες ζωές. Ευχόμαστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή ως χώρα και ως κοινωνία να οργανωθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες καταστροφές. Το οφείλουμε στη μνήμη των νεκρών», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αστυνομικοί.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ