24.11.2014 15:12

100 χρόνια μνήμες [ΒΙΝΤΕΟ]

• ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΡΕΙΘΙΑΝΗΣ ΜΕ ΘΥΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο αμφιθέατρο της ΠΕΚΕΒ στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του 2ου Δημοτικού Βροντάδου. Μαθητές όλων των ηλικιών που πέρασαν απ’ τα θρανία της Ερειθιανής είδαν και άκουσαν, σαν ταινία, αναμνήσεις απ’ τα χρόνια που το σχολείο ήταν τριθέσιο και η διδασκαλία γίνονταν με ποδιές και χειροκίνητο κουδούνι.

Σε ένα βίντεο, που επιμελήθηκαν δάσκαλοι και μαθητές του σχολείου, μαθητές περασμένων χρόνων καταθέτουν τις αναμνήσεις τους, σε ένα νοσταλγικό περίπατο ενός ακόμα σπουδαίου φάρου εκπαίδευσης για τον τόπο.

«Είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Στόχος μας ήταν και παραμένει το σχολείο να είναι ανοιχτό στην κοινωνία», περιέγραψε το πλαίσιο της δουλειάς που έγινε για τον εορτασμό ο διευθυντής του Σχολείου, κ. Γιάννης Κριμιζής.

Μέσα στο προσεχές διάστημα στόχος του 2ου Δημοτικού είναι να κυκλοφορήσει και λεύκωμα με αφορμή τα 100α γενέθλια του διδακτηρίου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ