22.12.2014 15:07

10 μνηστήρες για τα ογκώδη αντικείμενα [BINTEO]

ΓΙΑ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Με την ποιότητα των υπηρεσιών να αποτελεί πλέον το ζητούμενο, δεδομένης της μεγάλης έκπτωσης, συνοδεύτηκε η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με προσφορές με αντικείμενο την περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων από τους κάδους απορριμμάτων του νησιού.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία, αφού είναι η πρώτη φορά που η απευθείας ανάθεση συνοδεύτηκε από προσφορές, συμμετείχαν συνολικά 10 ιδιώτες και εταιρείες με τις 8 από αυτές να περνάνε στον τελικό γύρο.

Από τις 8 επικράτησε η εταιρία «Οικόπολις» με ποσοστό έκπτωσης 33,5% όταν οι περισσότερες από αυτές κατέθεσαν προσφορές από 5 έως 20%.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου προβλέπει την  περισυλλογή ογκοδών αντικειμένων με χρήση 4τονου οχήματος, και 3 εργάτες, 1 οδηγό και 2 μέλη πλήρωμα.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 50 ημέρες και ο αρχικός προϋπολογισμός ανήλθε στα 15.200 ευρώ συν τον Φ.Π.Α..

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ