Χωριά

10/10/18 9:41

τελ. ενημ.: 11/10/18 15:38

Ο «Μάκελος» μέσα από τη ματιά του Greek Gastronomy Guide.

Ως την πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία του στο πρόσφατο ταξίδι του στο νησί μας χαρακτηρίζει την επίσκεψη του στο «Μάκελο» ο γκουρού της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργας Πίττας, ο οποίος στο άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr, επισημαίνει ότι ο «Μάκελος» αποτελεί την χειροπιαστή πραγματικότητας της ιδέας που παρουσίασε ο ίδιος στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της Χίου για τις Γαστρονομικές κοινότητες και τους γαστρονομικούς προορισμούς.

Το άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr. μπορείτε να το διαβάσετε στο ακόλουθο link:  

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-makelos-pityos-chios