10.10.2018 9:41

Ο «Μάκελος» μέσα από τη ματιά του Greek Gastronomy Guide.

Ως την πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία του στο πρόσφατο ταξίδι του στο νησί μας χαρακτηρίζει την επίσκεψη του στο «Μάκελο» ο γκουρού της ελληνικής γαστρονομίας Γιώργας Πίττας, ο οποίος στο άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr, επισημαίνει ότι ο «Μάκελος» αποτελεί την χειροπιαστή πραγματικότητας της ιδέας που παρουσίασε ο ίδιος στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο της Χίου για τις Γαστρονομικές κοινότητες και τους γαστρονομικούς προορισμούς.

Το άρθρο του στο GreekGastronomyGuide.gr. μπορείτε να το διαβάσετε στο ακόλουθο link:  

http://www.greekgastronomyguide.gr/item/taverna-makelos-pityos-chios

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ