02/09/2017 - 13:30
Τελ. ενημέρωση: 02/09/2017 - 13:33
Αρθρογράφος: PolitisChios

Ξανάνοιξε το χιώτικο στέκι στο Μπουρνάζι

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του η φήμη του απλώθηκε σε όλη τη χιώτικη παροικία της Αθήνας. Η τάση ειδικής περιποίησης των Χιωτών, λόγω της ... δαγκωμένης λαμαρίνας του ενός εκ των ιδιοκτητών του με τη Χίο, έχει μετατρέψει ήδη τον «τραγανό κάβουρα» σε χιώτικο στέκι καλοφαγάδων.

Ο Αγιογαλούσης Γιάννης Στεβής, μετά την πολυετή παρουσία του στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ξεμυαλίστηκε και έθεσε την εμπειρία του στον τομέα παροχής υπηρεσιών στη διάθεση των εκλεκτών καλοφαγάδων. Κι οι Χιώτες που γνωρίζουν από καλό ψάρι όλων των ειδών, πυκνώνουν την παρουσία τους στην ψαροταβέρνα με την ποικιλία θαλασσινών και την εξειδίκευση στον κάβουρα.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε ήδη από τις 30 Αυγούστου με νέες προσθήκες στο menu, όπως τραγανά καβούρια παναρισμένα στο τηγάνι ή ριζότο σουπιάς με σπανάκι.

Το δυνατό φετινό opening του «τραγανού κάβουρα» κοινοποιήθηκε με ένα εξαιρετικό video, με υλικό από τα περσινά εγκαίνια.

Ο «τραγανός κάβουρας» βρίσκεται στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως 78-80 στο Μπουρνάζι.

Αν επιλέξετε να εμπιστευτείτε την κουζίνα του, μην παραλείψετε να ζητήσετε τον Αγιογαλούση Γιάννη για μια χιώτικη εγκάρδια γνωριμία. Εσείς θα χάσετε διαφορετικά...