05/12/2017 - 11:43
Τελ. ενημέρωση: 06/12/2017 - 12:12
Αρθρογράφος: PolitisChios

Στο κατώφλι της Eurovision η Αντωνία Χαλλιωρή

Χαρά μας  να πετυχαίνουν, να διακρίνονται και να καθιερώνονται οι νέοι άνθρωποι που διεκδικούν το μέλλον τους και αγωνίζονται να το κατακτήσουν, πόσο μάλλον όταν είναι συμπατριώτες μας.                       

Η Αντωνία Χαλλιωρή με την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας της, κάνει σταθερά σοβαρά άλματα ανόδου και καθιέρωσης στο μουσικό πολιτιστικό μας στερέωμα. Η πολύ καλή παρουσία της στα παλκοσένικα της Αθήνας και στην τηλεόραση την φέρνουν στο κατώφλι της  Eurovision.

Η Αντωνία Χαλλιωρή θα είναι στις τραγουδίστριες που θα συνοδέψουν την Αρετή Κετιμέ στον ελληνικό τελικό  για την επιλογή του τραγουδιού και του τραγουδιστή  που θα μας εκπροσωπήσουν στη  Eurovision  της Λισσαβώνα. Ενώ οι τρεις υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό προετοιμάζονται, η Αντωνία επιλέχθηκε και θα είναι στην ομάδα των τραγουδιστριών  που θα συνοδέψουν στο σόου την Αρετή.

Μαζί με την Αρετή Κετιμέ και την Αντωνία Χαλλιωρή, θα ανέβουν στη σκηνή η Έλενα Στρατηγοπούλου, η Νατάσσα Καμπάστανα, η οποία παίζει σαντούρι, κανονάκι και τραγουδά και η Candy Nicolaou, που είναι η Κύπρια της παρέας και είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Το τραγούδι με το οποίο η Αρετή Κετιμέ ευελπιστεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2018 ονομάζεται «Μην Ξεχνάς τον Ήλιο» και τη μουσική και στίχους έχει γράψει ο Δημήτρης Καρράς.