05/12/2017 - 10:13
Τελ. ενημέρωση: 06/12/2017 - 19:41
Αρθρογράφος: PolitisChios

Μαγευτικά Χριστούγεννα στην Παιχνιδοχώρα

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ»

Ένα ολόκληρο χωριό, μια Παιχνιδοχώρα, στήνει ο Όμιλος των εταιρειών Tsakos στο  «Κοινωφελές  Ίδρυμα Maria Tsakos». Δημιουργεί ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, το οποίο μας καλεί να ζήσουμε στη χώρα των παιχνιδιών, το τριήμερο από  την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

Στα «Μαγευτικά Χριστούγεννα» τραγουδιστές, μουσικοί, χορευτές, χορωδίες και μια απίστευτη συναυλία του παιδικού συγκροτήματος Hana zoo του Μάνου Βαφειάδη θα παρασύρουν  σε γιορτινούς ρυθμούς,  την Παρασκευή και το Σαββάτο από τις 16:00 έως και τις 21:00 και την Κυριακή από τις 16:00 έως τις 20:00.

Συντροφιά θα κρατήσουν επίσης κλόουν, χορευτικά,  face painting, επίδειξη καράτε, εργαστήρια ομορφιάς και ζωγραφικής, μαγικά παιχνίδια και  live radio.

Η μεγάλη έκπληξη και το μεγάλο μυστικό ταυτόχρονα είναι αυτό που θα γίνει με τον Άγ. Βασίλη. Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με παραδοσιακούς  χορούς, παραδοσιακά κάλαντα,  παιδικές χορωδίες, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και πολλά άλλα θέματα και θεάματα.                    

 Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η κατασκευή της Παραμάτας.

Συντονιστές του τριήμερου προγράμματος θα είναι οι παίκτες του Survivor 2017  Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κώστας Βασσάλος.

Όπως  πάντα τις γιορτινές μέρες οι εταιρείες του Ομίλου Τσάκου και το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» είναι κοντά στον κόσμο και τη Χίο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.