07/12/2017 - 10:38
Αρθρογράφος: PolitisChios

Χριστουγεννιάτικο σχίνο στολίζει το Μουσείο Μαστίχας

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Με δράσεις για τους μικρούς του  φίλους την Κυριακή 17Δεκεμβρίου από τις 11:30 έως τις 13:30 γιορτάζει τα Χριστούγεννα το Μουσείο Μαστίχας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  • Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, για παιδιά ηλικίας 5 έως 7 ετών. Με απλά υλικά και χαρούμενη διάθεση τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά στολίδια για να στολίσουν τον Χριστουγεννιάτικο σχίνο.

 

  • Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά ηλικίας 8 έως 9 ετών. Οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα πρέπει πρώτα να βρουν τα υλικά, μέσα από ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού, και στη συνέχεια να παρασκευάσουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα, αρωματίζοντάς τα με μαστίχα.

 

  • Προβολή της ταινίας για όλη την οικογένεια «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα» του Lourens Blok. Στη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης με το έλκηθρο του Άι Βασίλη, ένας τεράστιος τάρανδος προσγειώνεται ανώμαλα στο σαλόνι ενός παιδιού, του οποίου η απουσία του πατέρα εκείνα τα Χριστούγεννα χάλαγε τη γιορτή. Η ζεστή καρδιά του τάρανδου θα ψυχαγωγήσει την οικογένεια, όσο όλοι περιμένουν να γιατρευτεί το πληγωμένο του πόδι και το ταξίδι του να συνεχιστεί, ώστε όλοι να λάβουν και φέτος το χριστουγεννιάτικό τους δώρο.

 

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχή για το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνήσουν με το Μουσείο Μαστίχας στο τηλέφωνο 22710 72212, καθημερινά 10:00-17:00 εκτός Τρίτης.