6.6.2018 11:05

Ανοίγει το εργαστήρι του ο Ι. Αμύγδαλος και μας καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο της Fresh Chios Beer

Στο πλαίσιο του διημέρου 16 και 17 Ιουνίου «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», θα συμμετέχει και η δική μας, χιώτικη μπύρα.

Μια ιδιαίτερη γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι λάτρεις του ζύθου σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Το εργαστήριο της Chios Beer θα είναι ανοιχτό και θα περιμένει τους ενδιαφερόμενους για να τους προσφέρει ένα αξέχαστο Σάββατο.

Πρόκειται για  μία νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό, να  γνωρίσει καλύτερα το ζύθο, και να μοιραστεί μαζί του μία ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη μπύρα!

Η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» δίνει την ευκαιρία της επίσκεψης με δωρεάν είσοδο σε κάποιες από τις σημαντικότερες ζυθοποιείες της χώρας με διαδραστικά προγράμματα όπως:

 

  • Σεμινάρια για την τέχνη της ζυθοποίησης
  • Ξενάγηση στους χώρους  της ζυθοποίησης και της εμφιάλωσης  σε κάποιες από τις σημαντικότερες ζυθοποιείες και μικροζυθοποιείες της χώρας
  • Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή διαφορετικών τύπων μπύρας για να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζεται κάθε μπύρα
  • Περιήγηση και παρουσίαση της ιστορίας της μπύρας με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό
  • Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή τύπων μπύρας και ταίριασμα (food pairing) με κατάλληλα εδέσματα, διαφορετικές γεύσεις αλμυρού και γλυκού ανάλογα με το γευστικό προφίλ της μπύρας
  • Γνωριμία με καταξιωμένους ζυθοποιούς και direct επικοινωνία μαζί τους
  • Γευστική δοκιμή σε ακυκλοφόρητες αλλά και αγαπημένες ετικέτες της αγοράς
  • Γευστικό προφίλ διαφορετικών τύπων μπύρας και αφορμή για δοκιμή φρέσκιας μπύρας κατευθείαν από την παραγωγή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ