Αγώνας ρουτίνας με Παλαιό Φάληρο

ΔΕΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΟΧ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τα πράγματα σε ουρά και πρώτη τετράδα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Ο Ολυμπιακός θα είναι οριστικά πρώτος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα του με τη Βουλιαγμένη, η οποία θα είναι δεύτερη. Η τέταρτη θέση που οδηγεί στα play off φαίνεται ότι θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό, εκτός και αν ηττηθεί με τρία γκολ διαφορά από το Αργοστόλι. Τότε η ομάδα της Κεφαλονιάς θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Στην ουρά τα Χανιά έχουν ουσιαστικά σωθεί, ενώ στην κατηγορία θα παραμείνουν λογικά και οι Πανιώνιος και Κέρκυρα.
Ο Ν.Ο.Χ. αντιμετωπίζει το Σάββατο το Π. Φάληρο, εκτός έδρας, στις 18:00 και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Βέβαια η ομάδα του νησιού μας είναι ουσιαστικά αδιάφορη και βλέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν μία προπόνηση ενόψει play off. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν την τελευταία αγωνιστική την Βουλιαγμένη και μόνο με θαύμα θα πάρουν κάτι θετικό.
Το Π. Φάληρο εύχεται νίκη του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ηλιούπολη το Σάββατο για να σωθεί, αφού σε διαφορετική περίπτωση (νίκης ή ισοπαλίας της Ηλιούπολης) θα είναι αυτό που θα ακολουθήσει το ΝΟΠ στην Α2. Την αναμέτρηση του Π. Φαλήρου με τον Ν.Ο.Χ. θα διευθύνουν οι Ποσποτίκης και Θωμάς.

21η Αγωνιστική (Σάββατο 20/4, ώρα:18:00)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΟΚ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΝΟΠΑΤΡΩΝ-ΧΑΝΙΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΝΟΧΙΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60β.
2. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 55β.
3. Ν.Ο.ΧΙΟΥ 46β.
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 36β.
5. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 36β.
6. ΠΑΟΚ 31β.
 

Το politischios.gr επιθυμεί την ανάπτυξη διαλόγου με το αναγνωστικό του κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του. Επιθυμώντας, ωστόσο, να αποτρέψει τους υβριστικούς σχολιασμούς, οι οποίοι καλύπτονται από τη δύναμη της ανωνυμίας, διευκρινίζει ότι θα αφαιρεί κάθε σχόλιο που κρίνει ότι υπερβαίνει τα όρια δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο και θα παραχωρεί στοιχεία, εφόσον του ζητηθούν, για την εξακρίβωση της ταυτότητας του σχολιογράφου στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα συντακτών και συνεργατών της, αισθάνεται παράλληλα την ευθύνη να μην επιτρέψει η δυνατότητα διαλόγου να τραυματίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε για την αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.